INTERIEURONTWERP

Een goed interieur reflecteert jouw eigen stijl.

Laat zien wie je bent met een persoonlijk interieur. 
Alleen als een interieur je persoonlijkheid weerspiegelt, wordt een huis een thuis, een plek waar je je met veel plezier terug kan trekken om uit te rusten en weer op te laden. STUDIO NINA GEIJP zorgt ervoor dat je huis past als jouw lievelingsjas. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, door goed te kijken naar de ruimte en de lichtinval en door gebruik te maken van persoonlijke spullen weten we stijlvolle en persoonlijk interieurs te creëren. Interieurs die rust en balans uitstralen. We maken gebruik van duurzame, tijdloze en pure materialen die jouw persoonlijke stijl benadrukken. Of dat nu Scandinavisch, industrieel, vintage of modern is. Met heel veel liefde, passie en oog voor detail bijten we ons vast in jouw project. We zijn op de hoogte van de laatste trends en snufjes, tijdloze design klassiekers en prachtige materialen, maar het zijn juist de persoonlijke stukken die een interieur doen stralen.

Kan jouw interieur ook een BOOST gebruiken?
Neem dan contact op!

Haal het beste uit je bedrijf met een inspirerende werkplek.
Innovatieve werkplekken in prachtige inspirerende kantoorruimtes: de grenzen worden steeds verder verlegd. Ontspanningsruimtes, focus zones en zelfs glijbanen om het kind in iedereen naar boven te halen tijdens de middag dip: niets is te gek. Speelse kantoorruimtes worden steeds populairder. Het doel hiervan is werknemers gelukkiger te maken op het werk, zodat ze het beste uit zichzelf halen, wat jouw bedrijfs resultaat ook weer ten goede komt. Veranderingen in het kantoordesign zorgen niet alleen voor een andere uitstraling, maar stimuleren ook verschillende werkwijzen. Maak de werkdag net wat leuker door een conference call in een telefoonhokje te voeren of vergader aan de pingpong-tafel die tevens dienst doet als lunch plek.
STUDIO NINA GEIJP komt met out of the box oplossingen die verrassen!

Wil je ook een WOW EFFECT in je kantoor?
Neem dan contact op!

KIES WELKE ONTWERP MODULES JIJ NODIG HEBT.
En maak van je woonkamer, slaapkamer, keuken of thuiskantoor een plek met WOW effect!

Je hebt het vast weleens op televisie gezien. Hoe de grondige aanpak van een interieurontwerper kan leiden tot een complete nieuwe thuis ervaring. Alsof je ‘verhuisd’ bent naar je nieuwe eigen woning of een gloednieuw kantoor! STUDIO NINA GEIJP is expert in het vertalen van jouw woon en werkwensen in tijdloze duurzame oplossingen voor jouw bestaande woning of kantoor. Eerst lopen we samen door jullie inspiratie/moodboard heen. Als er goede foto’s en plattegronden van de ruimte aanwezig zijn kan ik me een heel goed beeld vormen van de ruimte en de stappen die nodig zijn om binnen jouw budget een WOW EFFECT te bereiken. Kies uit onderstaande modules, dan zorgt STUDIO NINA GEIJP, voor een mooi doordacht interieurplan, waarmee je zelf aan de slag kan. Waar heb jij behoefte aan? Kleuradvies, een moodboard, materiaaladvies, een goede plattegrond, een product- of lichtplan? Tevreden over het ontwerp, dan kan het shoppen beginnen. We kunnen een online shopping-guide voor je samenstellen, hiermee kun je zelf aan de slag. Of laat ons je al het werk uit handen nemen. We begeleiden de aankoop en laten de meubels bij jouw thuis afleveren.

KIES WELKE ONTWERP MODULES JIJ NODIG HEBT
NOW IS THE TIME!

Tijdens dit eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek worden jouw woonwensen en verwachtingen uitgebreid besproken en hoor je meer over mijn werkwijze. Dit inventarisatie gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Hierna kun je kiezen uit een van de pakketten of een op maat gemaakte offerte.

Neem nu direct contact op. 

Tijdens dit uitgebreide inventarisatiegesprek bekijken we wat jouw woonwensen zijn. Aan de hand van stijlkaarten en aan de hand van jullie eigen inspiratie op bijvoorbeeld pinterest, vatten we jullie woon / werkwensen samen in een ‘analyse’ moodboard. Dit is het vertrekpunt voor het ontwerpproces. Hierna kan je kiezen uit een van de pakketten of een op maat gemaakte offerte.

Neem nu direct contact op. 

We stellen samen een plan van aanpak op aan de hand van jullie woon-werk wensen en budget. Dit kunnen losse modules zijn, of een compleet pakket waarin ik alles uit jullie handen neem. Hoe dan ook, we stellen een overeenkomst op en dan kan het echte werk beginnen. Onze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten.

Neem nu direct contact op. 

Ik laat je zien hoe je de juiste kleuren kan combineren voor het bereiken van de gewenste sfeer en welk ruimtelijk effect je kan bereiken door kleur op een slimme manier toe te passsen. Wat krijg je?Persoonlijke kleurenkaart + 10% korting op verf van VESTINGH
Het kleuradvies verdien je dus zo terug!

€ 375,-

Aan de hand van sfeer- beelden, kleuren en materialen bepalen we een de stijl die past bij jouw woonwens. Zodat je aan de hand daarvan aan de slag kan met jouw persoonlijke interieur. In een uitgebreid adviesgesprek help ik je op weg inclusief kleuradvies.
€ 375,-

Ik maak een persoonlijke materialenkaart waarin op elkaar afgestemde samples van te gebruiken materialen zitten voor vloeren, muren en raambekleding. Deze kit kan je als leidraad gebruiken voor het shoppen.

€ 375,-

Om je een voorstelling te kunnen maken van een nieuw interieur, is een visualisatie onontbeerlijk.Je krijgt 3 schetsontwerpen in 2D. Jouw favoriet wordt uitgewerkt in een basisaanzicht. Het dromen kan beginnen.

€ 375,-

Dit is een aanvulling op de PLATTEGROND ESSENTIEEL.Er wordt een gedetailleerde 2D plattegrond uitgewerkt, 2 zijaanzichten getekend en een prachtige perspectief tekening gemaakt. Optioneel maken we er ook nog een 3D plattegrond bij.Zo krijg je een heel goed beeld van jouw toekomstige project.

€ 375,-

Het kan lastig te zijn tussen de bomen het bos te vinden in interieurland. Ik ben op de hoogte van de laatste trends en weet waar je de mooiste meubels kan vinden, juist ook de pre-loved pareltjes die je interieur eigen maken. Ik stuur je een voorstel met aan te schaffen meubels + accessoires en een persoonlijke shoppingguide met handige links naar de desbetreffende webshops.

vanaf 375,-

Een goed lichtplan geeft jouw interieur een extra dimensie. Door het gebruik van verschillende armaturen op verschillende niveaus wordt de ruimte evenwichtig verlicht.
Ik help jou hier graag bij. En het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium van verbouw of nieuwbouw. Uw ideeën en wensen kunnen dan meegenomen worden in een goed en overzichtelijk lichtontwerp.

Het lichtplan werk ik uit in een plattegrond waarop de verschillende lichtpunten in verschillende vormen en kleuren aangegeven staan. Vervolgens zoek ik de armaturen uit die passen bij basis-,accent-, en sfeerverlichting. Deze armaturen en benodigde lichtbronnen beschrijf ik in het lichtplan.

vanaf €375,- 

Geef de verbouwing / restyling van je woon of werkpand volledig uit handen. STUDIO NINA GEIJP zorgt voor de coördinatie van het project, het aanschaffen van de meubels en accessoiresen het aansturen van externe partijen. Kers op de taart = het afstylen van de ruimte.
vanaf € 750,-

EEN DUIDELIJK OVERZICHT VAN ONZE INTERIEUR PAKKETTEN OF LOSSE MODULES VIND JE HIER
GOED OM TE WETEN
STUDIO NINA GEIJP heeft een enorm netwerk aan vakmensen die je kunnen ondersteunen je interieur droom waar te maken.
De genoemde tarieven zijn gebaseerd op één verdieping van een gemiddelde eengezinswoning.
Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een ‘vanaf’ prijs.
De definitieve geoffreerde prijs is afhankelijk van het aantal ruimtes en de grootte hiervan.
Bovenstaande tarieven zijn excl. reiskosten, kilometervergoeding (à €0,25 per km) en eventuele bijkomende parkeerkosten.
Voor aanvullende werkzaamheden hanteer ik een tarief van €75,- incl. btw per uur.
FacebookPinterestLinkedIn