INTERIEURONTWERP

Een goed interieur reflecteert jouw eigen stijl.


Laat zien wie je bent met een persoonlijk interieur. 
Alleen als een interieur je persoonlijkheid weerspiegelt, wordt een huis een thuis, een plek waar je je met veel plezier terug kan trekken om uit te rusten en weer op te laden. STUDIO NINA GEIJP zorgt ervoor dat je huis past als jouw lievelingsjas. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, door goed te kijken naar de ruimte en de lichtinval en door gebruik te maken van persoonlijke spullen weten we stijlvolle en persoonlijk interieurs te creëren. Interieurs die rust en balans uitstralen. We maken gebruik van duurzame, tijdloze en pure materialen die jouw persoonlijke stijl benadrukken. Of dat nu Scandinavisch, industrieel, vintage of modern is. Met heel veel liefde, passie en oog voor detail bijten we ons vast in jouw project. We zijn op de hoogte van de laatste trends en snufjes, tijdloze design klassiekers en prachtige materialen, maar het zijn juist de persoonlijke stukken die een interieur doen stralen.

Kan jouw interieur ook een BOOST gebruiken?
Neem dan contact op!


Haal het beste uit je bedrijf met een inspirerende werkplek.
Innovatieve werkplekken in prachtige inspirerende kantoorruimtes: de grenzen worden steeds verder verlegd. Ontspanningsruimtes, focus zones en zelfs glijbanen om het kind in iedereen naar boven te halen tijdens de middag dip: niets is te gek. Speelse kantoorruimtes worden steeds populairder. Het doel hiervan is werknemers gelukkiger te maken op het werk, zodat ze het beste uit zichzelf halen, wat jouw bedrijfs resultaat ook weer ten goede komt. Veranderingen in het kantoordesign zorgen niet alleen voor een andere uitstraling, maar stimuleren ook verschillende werkwijzen. Maak de werkdag net wat leuker door een conference call in een telefoonhokje te voeren of vergader aan de pingpong-tafel die tevens dienst doet als lunch plek.
STUDIO NINA GEIJP komt met out of the box oplossingen die verrassen!


Wil je ook een WOW EFFECT in je kantoor?
Neem dan contact op!


KIES WELKE ONTWERP MODULES JIJ NODIG HEBT.
En maak van je woonkamer, slaapkamer, keuken of thuiskantoor een plek met WOW effect!


Je hebt het vast weleens op televisie gezien. Hoe de grondige aanpak van een interieurontwerper kan leiden tot een complete nieuwe thuis ervaring. Alsof je ‘verhuisd’ bent naar je nieuwe eigen woning of een gloednieuw kantoor! STUDIO NINA GEIJP is expert in het vertalen van jouw woon en werkwensen in tijdloze duurzame oplossingen voor jouw bestaande woning of kantoor. Eerst lopen we samen door jullie inspiratie/moodboard heen. Als er goede foto’s en plattegronden van de ruimte aanwezig zijn kan ik me een heel goed beeld vormen van de ruimte en de stappen die nodig zijn om binnen jouw budget een WOW EFFECT te bereiken. Kies uit onderstaande modules, dan zorgt STUDIO NINA GEIJP, voor een mooi doordacht interieurplan, waarmee je zelf aan de slag kan. Waar heb jij behoefte aan? Kleuradvies, een moodboard, materiaaladvies, een goede plattegrond, een product- of lichtplan? Tevreden over het ontwerp, dan kan het shoppen beginnen. We kunnen een online shopping-guide voor je samenstellen, hiermee kun je zelf aan de slag. Of laat ons je al het werk uit handen nemen. We begeleiden de aankoop en laten de meubels bij jouw thuis afleveren.

KIES WELKE ONTWERP MODULES JIJ NODIG HEBT
NOW IS THE TIME!


GOED OM TE WETEN
STUDIO NINA GEIJP heeft een enorm netwerk aan vakmensen die je kunnen ondersteunen je interieur droom waar te maken.
De genoemde tarieven zijn gebaseerd op één verdieping van een gemiddelde eengezinswoning.
Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een ‘vanaf’ prijs.
De definitieve geoffreerde prijs is afhankelijk van het aantal ruimtes en de grootte hiervan.
Bovenstaande tarieven zijn excl. reiskosten, kilometervergoeding (à €0,30 per km) en eventuele bijkomende parkeerkosten.
Voor aanvullende werkzaamheden hanteer ik een tarief van €75,- incl. btw per uur.