STUUR ONS EEN E-MAIL OF VUL DIT FORMULIER IN

Splits e-mailadressen met een komma.

WIL JE JOUW HUIS / KANTOOR VERBOUWEN?
Studio NINA helpt je graag met het ontwerp van een verrassend en persoonlijk interieur.

WIL JE JOUW PAND VERKOPEN TEGEN DE BESTE PRIJS?
Kies dan zeker voor vastgoedstyling! Ik bekijk graag samen met jouw de mogelijkheden om je pand zo snel mogelijk te kunnen verkopen tegen de beste prijs.


OVER NINA

STUDIO WIE?
De drijvende kracht achter de studio is de creatieve duizendpoot Nina Geijp. Nieuwsgierig, creatief, onderzoekend, gestructureerd, oplossingsgericht en perfectionistisch dat is NINA. Doordat ze oprecht geinteresseerd is in het verhaal achter de klant, weet ze tot verrassende, stijlvolle interieurs te komen die de persoonlijkheid van haar klant of de waarden van het bedrijf benadrukken.

Wat zeggen NINA’s klanten over haar INTERIEURS?

Ik ken Nina als uitmuntend stylist. Ze denkt altijd met je mee en zorgt voor out of the box oplossingen om binnen het budget te blijven maar wel een groots effect te bereiken. Haar kwaliteiten als interieur ontwerper reiken verder dan alleen de ontwerpen op papier. Geef je je project aan NINA uit handen dan weet je dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. NINA is niet alleen een geweldige ontwerper maar ook een geweldige organisator die er niet vies van is om ook zelf haar handen uit de mouwen te steken!
Floor for Design


Ik heb contact gezocht met Nina over het inrichten van het kantoorpand van IRRUS. Nina zit boordevol ideeën en heeft uit allerlei bronnen geput. Ze gaat met regelmaat naar designbeurzen, haalt info van sites die ze deelt en regelt voorbeelden van o.a. kleuren, stoffen en houtsoorten in de vorm van stalen en boeken. Tijdens het eerste gesprek hebben wij tweeën de eerste ideeën uitgewisseld. Nina heeft daar fantastisch mooie moodboards en plattegronden van gemaakt. Haar kracht is om het team te betrekken en mee te nemen door de creatieve wereld van inrichting en huisstijl voor ons bedrijf. Ze geeft ons allemaal vertrouwen door een goed plan neer te zetten, welke in heel de bedrijfsvoering is doorgetrokken. Als aanspreekpunt van IRRUS heb ik het verder met Nina uitgewerkt. Telkens dacht Nina mee over prijstechnische en praktische zaken. Wat een kundige, creatieve en optimistische vrouw ben jij! Ik ga je bij iedereen aanbevelen. 
Lenneke Vervoort IRRUS

Hi Nina, Nou, de sticker verkocht zit sinds dit weekend op het bord van de makelaar geplakt. Dat ging snel, na 2 weken! Ik heb echt veel aan je tips gehad, niet alles kunnen toepassen door tijdgebrek, maar zo zie je wel wat een aantal aanpassingen al kunnen doen. Dat moet je dan wel zien, dus nogmaals dank daarvoor! 
Annette, Vlaardingen

BEKIJK DE PORTFOLIO